Säkerhetshålet i Log4j sätter skräck i it-experter över hela världen. Men Maintracs kunder kan sova gott om natten eftersom bolaget täppte igen säkerhetshålet tidigare i veckan.

En sårbarhet i Java-modulen Apache Log4j gör det möjligt för hackare att komma åt data från webbservrar för loggning i miljontals appar och tjänster från till exempel Google, Microsoft och Amazon. Säkerhetshålet, som går under namnet Log4shell, upptäcktes i slutet på förra veckan och beskrivs av säkerhetsbranschen som ett av de värsta it-hoten på flera år.

Så fort vi fick reda på sårbarheten arbetade vi fram en lösning på det och implemtenterade den i Flow. Nu hjälper vi de kunder som vill ha säkerhetsuppdateringen, berättar produkt- och utvecklingschef Niclas Berglind.

För mer information, kontakta gärna
Niclas Berglind
0768434364
niclas.berglind@maintrac.se

För mer information om Flow: https://maintrac.se/mjukvara/maintrac-flow/

Vill du också få säkerhetsuppdateringen i Flow, kontakta supporten

Kontakta supporten