Teknikstöd

När du är i behov av specialistkompetens inom nätverk, stadsnät eller systemutveckling är Maintracs Teknikstöd tjänsten för dig. Vi kan hjälpa dig hela vägen, eller bistå med stöd och råd när det behövs som mest. Med oss har du alltid tillgång till en specialist inom föreskriven tid.

Vanligtvis används Teknikstöd från oss i frågor om stadsnätsdesign, utveckling och implementering av nya produkter och tjänster, eller för anpassning och integrering mellan olika system. Vi kan även bistå med utbildningar vid behov, eller supportera de system vi redan tillhandahåller åt er.

Våra specialister är skickliga och prestigelösa i sitt utförande. Ibland kan det kännas bra att ha någon att bolla tankar och idéer med – andra gånger är det skönt att inte behöva uppfinna hjulet själv. Teknikstöd anpassas efter den hjälp du efterfrågar.

Lars Tegnemyr
Lars TegnemyrTeknik- och utvecklingschef
Hör av dig till mig om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster.

Systemutveckling

Vi anpassar lösningar för att få olika system att interagera och sammankopplas med varandra. Våra kompetenser passar utmärkt för att göra dina system enklare och effektivare.

Design

Vi kan hjälpa dig att designa ett välfungerande stadsnät från grunden och uppåt. Anpassning av alla system du behöver för att hantera och underhålla nätet ingår i våra tjänster.

Testlab

Maintrac kan testa nya tjänster, produkter och funktioner åt dig i vårt fullutrustade testlabb. Här driver vi utveckling av nya lösningar tillsammans med ledande tillverkare. Allt för att du ska ha tillgång till den bästa och mest pålitliga tekniken.